кола за свобода

Понеже много искам да подобрим политическата система у нас при успешна подписка за референдума ще направя томбола за старата си кола на помощниците с рекламата. Всеки подпис получен чрез брошурка раздадена от Вас, имейл или телефон споделен от Вас или чрез линкче, рекламирано от Вас в социалните мрежи Ви дава един допълнителен шанс. Помогнете с реклама.

Може просто да въведете данни на ваши познати или ни звъннете, за да Ви персонализираме брошурка или линкче за раздаване/реклама.

Внимание! У нас има разни агенти. Обединява ги предаността към партийно-медийната система (хранилка). Ще лъжат, цвилят и кудкудякат, за да Ви спрат!

Въведи tel./em@il тук:Моля да напишете своето име (или най-добре да го кажете във видео в подкрепа на идеята). Ако те се подпишат онлайн, след като сте ги препоръчали, но не си попълнят метода за контакт, тогава Вие печелите колата. Иначе един/а от подписалите и оставил метод за връзка ще я спечели, когато Радев насрочи референдума. Вече е разрешено да или на хартия и си въвдете данните. Подписката е по-сигурна от избори - ние си правим сайта и ние си броим 'гласовете' подадени на него. Молим за помощ с рекламата. Нищо не губите! Може само да спечелите и даже за цял народ! А за черногледите, че във ВНС ще влязат пак от същите - има ли хора за референдум, ще има хора и за ново народно движение.

Ако загубя-губя само аз, ако спечеля-печели цял народ!